Intervju Mattias Loxi

Mattias Loxi

Män som bidrar till jämställdhet inom svenskt näringsliv

Välkommen till det sextonde avsnittet i Gigs for hers videopodd ”Män som bidrar till jämställdhet inom svenskt näringsliv”. 

Vi på Gigs for her är övertygade om att om vi ska få fler företag och organisationer att satsa mer på jämställdhet och inkludering så måste vi även ha fler män med på tåget för att driva frågan. Vi vill med denna serie visa på att det finns många män som är engagerade i jämställdhets- och inkluderingsfrågor och förhoppningsvis inspirerar vi nu några till på vägen. 

Mattias Loxi

Denna gång möter vi Mattias Loxi som är medgrundare av Cinode. Cinode är en plattform inom Skills Management som hjälper företag att stänga sitt kompetensgap. Mattias driver Sveriges största blogg inom konsultbranschen där han bland annat varje år gör en undersökning om andelen kvinnor inom konsultbranschen. Mattias producerar även nyhetsbrevet “Veckans konsultnyheter” och Konsultpodden samt föreläser om trender i konsultbranschen.

Om oss

Vi som har grundat Gigs for her är Madelene Lettman Persson och Lotta Amnebjer Nordqvist. Vi bestämde oss för att göra något tillsammans där vi kunde känna att vi gör skillnad.

Senaste inläggen

Följ oss på Facebook

Missa inga nyheter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Vill du avregistrera dig från vårt nyhetsbrev?

Observera att det kan ta några timmar innan avregistreringen är genomförd!