Intervju Charlie Klang

Charlie Klang

Män som bidrar till jämställdhet inom svenskt näringsliv

Välkommen till det femtonde avsnittet i Gigs for hers serie ”Män som bidrar till jämställdhet i svenskt näringsliv”.

Vi på Gigs for her är övertygade om att om vi ska få fler företag och organisationer att satsa mer på jämställdhet så måste vi även ha fler män med på tåget för att driva frågan. Jämställdhet är inte en kvinnofråga, utan något som vi alla drar nytta av.

Vi vill med denna serie visa på att det finns många män som är engagerade i jämställdhetsfrågan och förhoppningsvis inspirerar vi några till på vägen.

Den femtonde mannen ut i vår serie är…

Charlie Klang

Denna gång möter vi Charlie Klang. Charlie är genusvetare och före detta snickare som lämnade byggbranschen på grund av machokultur. Idag arbetar han med jämställdhet i byggbranschen och uppmärksammas genom initiativet Sila Snacket som han projektleder genom byggföretaget TL Bygg.

Charlie använder sin erfarenhet av machokultur och kompetens som genusvetare för att ge insikter och motivera män till att vilja agera för förändring i en bransch som består till stor majoritet av män.

Om oss

Vi som har grundat Gigs for her är Madelene Lettman Persson och Lotta Amnebjer Nordqvist. Vi bestämde oss för att göra något tillsammans där vi kunde känna att vi gör skillnad.

Senaste inläggen

Följ oss på Facebook

Missa inga nyheter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Vill du avregistrera dig från vårt nyhetsbrev?

Observera att det kan ta några timmar innan avregistreringen är genomförd!