WE BELIEVE IN PEOPLE!

Vi på Gigs for her vill hjälpa fler företag att bli den moderna arbetsgivaren och vi vill göra det tillsammans med dig!

Vi är i grunden en jämställdhets- och mångfaldsbyrå som hjälper företag att sätta sin plattform för inkludering.

Detta göra vi genom organisationsutveckling med fokus på inkludering. Vi gör jämställda och inkluderande rekryteringar och vi hyr ut konsulter som kan hjälpa företag att göra förändringsresan.

Vi söker dig som brinner för inkludering, kultur och värderingar som har jobbat som förändringsledare eller haft roller inom HR och Peopele & Culture, eller så är du helt enkelt en jämställdhets- och inkluderingsexpert. Genom att företag anlitar oss stöttar vi dem i att nå sina inkluderingsmål och skapar trivsamma, hållbara och framgångsrika arbetsplatser – samtidigt som du som giggare får möjlighet till drömuppdrag som kan vara svåra att hitta på egen hand.

För oss är det också viktigt att skapa en trygg bas där du som giggare kan landa både under och mellan uppdrag samt erbjuda ett nätverk, pepp och utvecklingsmöjligheter

VÅRA GIGS / konsultuppdrag

Vi förmedlar gigs / konsultuppdrag inom de områden som stödjer våra huvudfrågor.
Det vill säga att vi vill…

Organisationsutveckling

Vi söker dig som vill gigga med oss och som har erfarenhet från att jobba med HR och People & Culture alternativt har du jobbat som förändringsledare och framför allt med förändringsresor kopplat till kultur och värderingar eller så är du helt enkelt en jämställdhets- eller inkluderingsexpert.

Inom HR-området söker vi dig som har jobbat med allt ifrån HR BP till Employer Branding och ledarskapsutveckling.

Vi på Gigs for her tror också på att utmana både individer och organisationer med att låta en giggare prova på en ny bransch. Ibland är det erfarenheten från en annan bransch som gör att du blir extra framgångsrik i ett nytt uppdrag.

Jämställdhet & inkludering
Förändringsledare
HR, People & Culture

GIGS FOR YOU!

Vi letar alltid efter skarpa, ambitiösa och kunniga människor till vårt nätverk av giggare. Stämmer du in på den beskrivningen ovan – kom och gigga med oss! Registrera dig genom att skicka in en spontanansökan! Just nu uppdateras vår databas - så just nu kan du tyvärr inte registrera dig hos oss.

VARFÖR VÄLJA GIGS FOR HER?

Vi vill att fler människor ska få möjligheten att styra över sitt liv och sin tid. Som giggare bestämmer du själv när det passar att tacka ja eller nej till ett uppdrag hos oss. Förhoppningsvis kan vi få fler att våga ta första steget mot en sådan drömtillvaro – eller hjälpa erfarna konsulter att fortsätta bygga en stimulerande och hållbar karriär. Vi vill ge dig de allra bästa förutsättningarna på flera områden, och inte minst se till att du får rätt betalt för din kompetens.

Vi brinner för att utveckla människor och organisationer. Och vi ser det som att vi är på ett mission i att hjälpa fler företag att bli den moderna arbetsgivaren där sunt ledarskap är nyckeln till framgång. Vi hoppas att du vill vara med på den här resan!

Vi tror också på att individer vill tillhöra ett sammanhang, känna gemenskap och ha en bas där du kan landa och få stöd. Självklart vill du som giggare också ha roligt tillsammans med andra i vår gemenskap på peppande events och det ser vi till att styra upp.

So… see you at the party! 

JOIN THE FAMILY!

När du giggar hos oss blir du en del av Gigs for her-familjen. Det vill säga: Vi gör allt vi kan för att du ska få den support du behöver och för att du ska trivas under dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och ha riktigt kul som giggare och uppleva att din karriär känns hållbar och trygg.

Genom att ”tillhöra familjen” får du det sociala sammanhang du saknat, och du får tillgång till vår personliga bollplanksförmåga. Utöver det tillkommer även våra bästa tips och erbjudanden om sådant som rör vidareutveckling karriärsinspiration

Är du egenföretagare?

FÖR EGENFÖRETAGARE

Är du egenföretagare i dag och saknar ett sammanhang? Eller funderar du kanske på att bli egenföretagare, men skulle vilja hitta ditt egna community där du kan känna dig hemma. Kom och häng med oss!

  • Som medlem i vår familj håller vi utkik efter spännande uppdrag åt dig och försöker att se till att du matchas mot ditt drömuppdrag. 
  • Vi säljer in dig mot kund samt sköter avtal och administration gentemot kunden. Du har alltid en personlig kontakt hos oss.
  • Vi supporterar dig i dina uppdrag och jobbar hårt för att du ska känna dig trygg i ditt giggande och för att du ska må bra och ha roligt.
  • Du blir inbjuden till våra inspirationsträffar och sociala aktiviteter tillsammans med övriga medlemmar i Gigs for her-familjen.
  • Du får ta del av förmånliga erbjudande när det gäller vidareutveckling och inspiration.
  • Bäst av allt, det kostar dig inget att tillhöra vår familj och du väljer själv när du vill tacka ja till ett uppdrag.

Vill du avregistrera dig från vårt nyhetsbrev?

Observera att det kan ta några timmar innan avregistreringen är genomförd!