OM GIGS FOR HER

We believe in her

WE BELIEVE IN PEOPLE!

Affärsidé

Gigs for her hjälper företag och organisationer att bli den moderna arbetsgivaren.

Vi är övertygade om att alla företag och organisationer måste jobba med jämställdhet och inkludering för att vara en lönsam organisation och för att attrahera rätt kompetens i framtiden. People & Culture is everything. Gigs for her hjälper företag och organisationer att göra förflyttningen till att bli den moderna arbetsgivaren.

Mission

Gigs for her verkar för ett jämställt och inkluderande näringsliv där kvinnor och män har samma möjligheter, rättigheter och skyldigheter att påverka sitt eget arbetsliv. För att vi ska uppnå det måste kvinnor och män ha samma makt.
”Gigs for her” arbetar för att skapa förutsättningar för fler kvinnor att ta den makten genom att arbeta med organisationsutveckling och jämställda och inkluderande rekryteringar samt opinionsbildning.

vision

Ett näringsliv där respekten för kompetens och personal skills är jämlika och konkurrensvillkoren är lika för alla. Ett näringsliv där företagens framgång bygger på inkludering och hållbarhet och människor och kultur kommer först.

VILKA ÄR VI DÅ?

Vi som har grundat Gigs for her är Madelene Lettman Persson och Lotta Amnebjer Nordqvist. Vi bestämde oss för att göra något tillsammans där vi kände att vi kunde göra skillnad in näringslivet. Där våra kompetenser och erfarenhet kommer till sin rätt och där vi också kan ge andra möjlighet att få det jobbliv och den karriär de själva vill ha.

Vårt mål med Gigs for her är att få fler företag att bli den moderna arbetsgivaren. Där fokus på människan är det viktigaste. Vi vet att företag som fokuserar på jämställdhet och inkludering också skapar team som når bättre resultat, har mer nöjd personal och nöjdare kunder.

Vi är inte den traditionella managementkonsultfirman utan vi vill skapa något större tillsammans med våra kunder och våra giggare – en familj! Gigs for her family.

Hos oss får man en det stöd man behöver för att kunna leverera i sina uppdrag, man får ett sammanhang, man får kollegor och olika förmåner att ta del av.

Välkommen till Gigs for her Family!                   

MADELENE LETTMAN PERSSON

Jag tror på människan och jag vill göra skillnad. Jag tror att vi kan bidra bäst om vi får vara oss själva och bidra med vårt hela kapital som är mer än bara en kompetens. Därför vill jag med Gigs for her utmana näringslivet att sätta människan först på riktigt där jämställdhet och inkludering inte blir ett projekt utan en hygienfaktor. 

Bakgrund inom HR främst inom co-working, mötesindustrin samt hotell- och restaurang. Brinner för att få människor att växa och nå framgång i sitt allra bästa jag.

Mamma till två härliga tjejer och bor på Värmdö. Älskar att rida, resa och thaiboxas. Special skill att få vardagen att bli viktigt och rolig.

Connecta gärna med mig på Linkedin här>>>

LOTTA AMNEBJER NORDQVIST

Jag brinner för att utveckla människor och organisationer. 

Under mina år inom rekrytering och som konsult har jag upplevt så många gånger att företag glömmer att stanna upp och reflektera över vad det egentligen är man behöver göra eller vad det egentligen är för kompetens man behöver. Här vill vi på Gigs for her kunna hjälpa till genom att utmana, utveckla och pusha företag i rätt riktning. Vi är övertygade om att det kommer vara omöjligt att inte fokusera på människan och värderingar i framtiden där jämställdhet och inkludering blir en naturlig del. 

Jag har en bakgrund inom rekrytering, organisationsutveckling och ledarskap samt marknad och kommunikation. Hon har jobbat flera år inom besöksnäringen och varit egenföretagare sedan 2011.

Mamma till två fantastiska killar. Älskar att resa, laga mat och att gå powerwalks med en bra podd i öronen. Gillar att kasta mig in i nya saker och älskar förändring.

Connecta gärna med mig på Linkedin här>>>

Vill du avregistrera dig från vårt nyhetsbrev?

Observera att det kan ta några timmar innan avregistreringen är genomförd!