Women in Progress

Women in progress logo

tillsammans ❤️

Vi är många som jobbar aktivt för att bidra till ett mer jämställt näringsliv och en jämställd arbetsmarknad. Vi är många som helt enkelt vill göra skillnad. Vi på Gigs for her och Women in Progress beslutade oss för att slå våra klocka huvuden ihop och fundera på vad vi kan göra tillsammans istället för att vi sitter på våra egna kammare och snickrar. Tillsammans blir vi starkare!

samarbete gigs for her & women in progress

Women in Progress har under många år drivit nätverk, utbildningar, coaching etc. för kvinnor. Både Women in Progress och vi på Gigs for her vet av erfarenhet vilken kraft det ger att samlas med andra kvinnor för att driva förändring. Många av Women In Progress medlemmar är egna företagare och har en naturlig plats på gig-marknaden, vilket också ger oss en natulig koppling tillsammans. 

Samarbetet möjliggör även för Women in Progress välutbildade styrelsekvinnor att få tillgång till en helt ny typ av företagare – giggare – som när deras verksamheter växer behöver tillföra kompetens i form av advisory board eller styrelse.

Gigs for her och Women in Progress

Women in Progress vision är att bidra till fler jämställda styrelser som i sin tur leder till ett jämställt näringsliv, vilket är en vision vi delar med Gigs for her och vilket kan bli verklighet då fler kvinnliga företagare leder till fler möjligheter för kvinnor till styrelsearbete.  

Så framöver kommer ni att få ta del av en rad spännande aktiviteter som Gigs for her och Women in Progress gör tillsammans. Först ut bland våra gemensamma aktiviteter blir ett Webinar hos oss på Gigs for her med Ewa Johansson från Women in Progress på temat styrelsearbete. Save the date 3 december.

Håll utkik, mer info kommer!

Om oss

Vi som har grundat Gigs for her är Madelene Lettman Persson och Lotta Amnebjer Nordqvist. Vi bestämde oss för att göra något tillsammans där vi kunde känna att vi gör skillnad.

Senaste inläggen

Följ oss på Facebook

Missa inga nyheter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Vill du avregistrera dig från vårt nyhetsbrev?

Observera att det kan ta några timmar innan avregistreringen är genomförd!