Vill du ta steget mot ett aktivt styrelsearbete?

Ewa Johansson

Gigs for her Online

webinar - 2 dec - kl 11:45

Är du nyfiken på styrelsearbete? Missa då inte vårt webinar med Ewa Johansson från Women In Progress.

Vill du ta steget mot ett aktivt styrelsearbete?

En styrelses viktigaste uppgift är att hjälpa företagsledningen framåt och skapa tillväxt och ekonomiskt värde på ett hållbart sätt. Genom ett aktivt och professionellt styrelsearbete kan du göra skillnad för ett företag eller för en organisation.

Möt Ewa Johansson från Women in Progress som ger dig en inblick i styrelsens viktiga arbete. Ewa ger oss smakprov både på vad det kan innebära för dig att vara en styrelseledamot men också vilken nytta en aktiv styrelse kan vara för ditt egna bolag. Ewa delar med sig kring sitt och Women in Progress engagemang för att få in fler kvinnor i styrelser.

”Vi ser att jämställdheten försämras nu i styrelser och ledningar av bolag som en konsekvens av pandemin. Det är därför ännu viktigare att arbeta för att få in fler kvinnor i styrelser.” säger Ewa Johansson.

Jämställdhet i företag och organisationer är i allra högsta grad en fråga för styrelsen. Ju fler kvinnor som är redo att ta plats i styrelser, desto bättre möjlighet att påverka fokus på jämställdhet i styrelserummet och därigenom också fler kvinnor i bolagsledningar.

Ewa Johansson

Ewa Johansson

Ewas egna brinn för kvinnor i styrelse och styrelsearbete väcktes ordentligt när hon 2008 blev tillfrågad om hon ville vara med i Women In Progress styrelse. 2016 tog hon över som ägare av Women In Progress. Hon har i hela sin karriär arbetat internationellt i mansdominerade branscher bland annat som försäljningschef och VD. Styrelseerfarenhet har hon från flera olika branscher och organisationer. 

Women in progress

Women In Progress är kunskapsföretaget som synliggör, utvecklar och säkerställer tillgång på kvinnors kompetens i styrelse och ledning. Women in Progress var bland de första att erbjuda kvalificerade styrelseutbildningar, anpassat för kvinnor, tillsammans med StyrelseAkademien.

Om oss

Vi som har grundat Gigs for her är Madelene Lettman Persson och Lotta Amnebjer Nordqvist. Vi bestämde oss för att göra något tillsammans där vi kunde känna att vi gör skillnad.

Senaste inläggen

Följ oss på Facebook

Missa inga nyheter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Vill du avregistrera dig från vårt nyhetsbrev?

Observera att det kan ta några timmar innan avregistreringen är genomförd!