Vill du bli en modern arbetsgivare?

låt oss bli din HR-byrå

Som arbetsgivare står du nu inför flera omställningar både utifrån nya sätt att jobba men också kring ledarskap och inkluderingsfrågan. Mycket landar hos chefer eller på HR-avdelning. Ibland känns det som att man behöver kunna allt och vara en supermänniska. Vi förstår utmaningen med detta och vi kan hjälpa dig framåt genom att bli din HR-byrå.

Vad är human resources (hr) och varför ska jag jobba med det?

Genom att jobba med HR skapar du en attraktiv, modern och sund företagskultur. Du visar att du tar hand om din viktigaste resurs, medarbetarna. Det är viktigt att förstå att om du jobbar med HR-frågor kan du göra skillnad för ditt företag. Med ett HR-perspektiv bidrar du till att skapa engagemang och motivation hos dina medarbetare. Som i sin tur leder till bättre resultat, skapar en blomstrande verksamhet och en utvecklande miljö med ökad trivsel. 

varför ska jag anlita gigs for her som min hr-byrå?

Genom att anlita oss som din HR-byrå får du möjlighet att lägga tid och kraft på din verksamhet. Under tiden stöttar vi dig i allt som handlar om dina medarbetare. Vår passion är människan och People & Culture. Vi vill göra skillnad och skapa en hållbar förändring som resulterar i fler moderna arbetsgivare, där ett sunt och empatiskt ledarskap står i centrum.

Vi bidrar till att du som företag och organisation kan öka takten till er förändring och göra en snabbare resa mot att bli den moderna arbetsgivaren. Som ser jämställdhet, mångfald, inkludering och hållbara medarbetare som en självklarhet. Vår process är enkel och agil. Med oss får du passionerade HR-experter som levererar med hjärta.

vi finns här för dig som:

vad får jag om jag anlitar er HR-byrå?

Vår process är inte annorlunda än andra HR-partners men VI är annorlunda.

genom att jobba med oss:

hur ser er process ut?

hur ser ert erbjudande ut?

Gemensamt med dig tittar vi på vilket eller vilka områden som är viktigast för dig här och nu och prioriterar vår insats utifrån dina behov och dina utmaningar. Du kan abonnera på vår HR-byrå-tjänst i SMALL, MEDIUM eller LARGE-paketet. Anpassat för att passa ditt behov och din budget.

vilka är de största fördelarna med att anlita er Hr-byrå?

vad kan jag få hjälp med? vilka tjänster ingår i er hr-byrå?

attrahera befintliga och nya medarbetare
rekrytering
behålla
utveckla
lagar och regler

people & culture is everything!

logga

Om oss

Vi som har grundat Gigs for her är Madelene Lettman Persson och Lotta Amnebjer Nordqvist. Vi bestämde oss för att göra något tillsammans där vi kunde känna att vi gör skillnad.

Senaste inläggen

Följ oss på Facebook

Missa inga nyheter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Vill du avregistrera dig från vårt nyhetsbrev?

Observera att det kan ta några timmar innan avregistreringen är genomförd!