Ta makten över din ekonomi!

Veronica Linarfve och Mia Ingelström

Gigs for her online - Webinar 3 februari - kl 11:45

Välkommen till Gigs for her Onlines webinar med Mia Ingelström & Veronica Linarfve författarna till boken ”EkonomiPT:ns handbok för kvinnor”.

Ta makten över din ekonomi - och bli ekonomiskt lycklig!

Onsdag den 3 februari sänder vi ett samtal mellan Madelene och Lotta på Gigs for her tillsammans med författarna till topplistade boken ”EkonominPT:ns handbok för kvinnor”.

Mia Ingelström startade för ett par år sedan verksamheten Financial Fitness med ambitionen att få fler människor att ta större makt över sin ekonomi och sina liv. Både för att få människor att bli mer ekonomiskt trygga, men också för att inspirera dem till att kunna drömma större och skapa möjligheter. Tillsammans med beteendevetaren och journalisten Veronica Linarfve har nu Mia skrivit handboken som ska hjälpa kvinnor att nå just detta.

I samtalet pratar vi om privatekonomi, kvinnofällan, utmaningen kring att hitta ditt engagemang kring ekonomi och går igenom de 9 olika stegen som du gör för att bli ekonomiskt lycklig. Och en extra tips till dig som tycker att ekonomi är tråkigt – detta webinar är verkligen något för dig,

Du som tittar kommer också att få ett specialerbjudande på boken.

Missade du webinariet när det sändes live 3 februari? Ingen fara – här kan du se en repris av vårt samtal.

Boken: EkonomiPT:ns handbook för kvinnor

Idag finns det fortfarande många kvinnofällor och tyvärr har privatekonomin visat sig vara en av de allra svåraste att trassla sig ur. I vilken tråd börjar man dra? Vad är viktigt på riktigt? Hur gör man?

Häng med när Ekonomi-PT:n Mia Ingelström guidar Veronica Linarfve, beteendevetare och författare med nybotad ekonomifobi, genom nio ekonomiska träningspass. Upplägget är enkelt, konkret, peppande och passar alla oavsett hur mycket eller lite pengar du har. Steg för steg får du lära dig hur du tar kontroll över din ekonomi och gör det bästa av det du redan har!

Efter att ha läst och gjort övningarna i boken har du tagit makten över dina pengar och därmed ditt liv. 

Du har inte råd att vänta längre!

Boken "EkonomiPT:ns handbok för kvinnor"

Om oss

Vi som har grundat Gigs for her är Madelene Lettman Persson och Lotta Amnebjer Nordqvist. Vi bestämde oss för att göra något tillsammans där vi kunde känna att vi gör skillnad.

Senaste inläggen

Följ oss på Facebook

Missa inga nyheter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Vill du avregistrera dig från vårt nyhetsbrev?

Observera att det kan ta några timmar innan avregistreringen är genomförd!