Så bygger du ett nätverk som boostar karriären!

Marie Thorslund

gigs for her online Webinar 15 dec - kl 11:45

Välkommen till Gigs for her Onlines webinar med Marie Thorslund från 4good, Sveriges största kvinnliga nätverk.

Så bygger du ett nätverk som boostar karriären!

Marie Thorslund som är en grundarna av 4good Business Network bjuder på sina egna lärdomar och delar med sig av affärsnätverkets filosofi – The 4good Way of Networking ! Ett vinnande nätverks-mindset som handlar om att träna sig till att skapa fler möjligheter både för dig själv och andra som du inte trodde var möjligt!

Missade du vårt webinar med marie?

Då kan du se en repris här. Obs! Reprisen är tillgänglig t o m 20 januari.

Om Marie thorslund

Marie är entreprenör, inspiratör, coach och en nätverkare by heart som brinner för att stärka kvinnor att få kraften och modet att skapa sig ett hållbart och mer meningsfullt jobbliv! Hon har sedan 4good grundades inspirerat tusentals kvinnor att förverkliga sina drömmar och att vara i sin fulla POWER! Marie älskar kommunikation och har många års erfarenhet från att jobba med reklam, affärs- konceptutveckling och strategisk varumärkesarbete för några av Sveriges starkaste varumärken.

Tillsammans med sin partner Carina Sunding driver hon också SUNSHINEPODDEN, en podcast för dig som vill utvecklas med inspiration, tips och konkreta verktyg inom personlig utveckling.

Om oss

Vi som har grundat Gigs for her är Madelene Lettman Persson och Lotta Amnebjer Nordqvist. Vi bestämde oss för att göra något tillsammans där vi kunde känna att vi gör skillnad.

Senaste inläggen

Följ oss på Facebook

Missa inga nyheter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Vill du avregistrera dig från vårt nyhetsbrev?

Observera att det kan ta några timmar innan avregistreringen är genomförd!