Pitchen är död! – 3 juni

DIGITAL FÖRELÄSNING MED JOHANNA LUNDIN & ALEXANDRA KAMBLER

Välkommen till Gigs for hers digitala event den 3 juni där Johanna Lundin & Alexandra Kambler för ett samtal kring att – ”PITCHEN ÄR DÖD”

Ingen kan ha undgått senaste tidens omställningar och turbulens. Det är tid att stanna upp och reflektera över tidigare levnadssätt och sätt att kommunicera, det finns en mättnad och ett stopp. Vi kan inte fortsätta så här längre.

Vi vill påstå att : Pitchen är död! Det har vi känt länge. I detta samtal vill vi synliggöra hur strukturer har präglat och präglar våra sätt att relatera, värdera och kommunicera med varandra. 

Vi har upplevt att det finns en längtan efter att mötas på riktigt, i det längre, närvarande formatet. Nu, mer än någonsin förr. Pitchen är död – men samtalet kan födas. 

Delta i ett brinnande möte mellan de eminenta talarna och medvetandeskaparna Alexandra Kambler och Johanna Lundin som garanterat kommer utmana och inkludera er. 

“Vi vill väcka tankar och reflektioner kring nya sätt att delta i ett hållbart samhälle med ökad närvaro, mod och lyhördhet.”

När? Var? hur?

  • Onsdag 3 juni
  • kl 16:30
  • Sänds digitalt

JOHANNA LUNDIN​

VD och grundare till Equalate. Jämställdhetsexpert med 15 års erfarenhet av att driva jämställdhetsutveckling inom privat och offentlig sektor. 

Johannas nerv: Övertygad om att skapa jämställdhet under sin livstid.

ALEXANDRA Y KAMBLER​

Driver Dharma Lifestyle International. Beteendevetare med fil.mag i psykologi och yogalärare med 20 år erfarenhet av att undervisa, förmedla och gestalta empowerment, lyhördhet och rörelsemedvetenhet. 

Alexandras nerv: Att öka medvetenhet och medkänsla.

Om oss

Vi som har grundat Gigs for her är Madelene Lettman Persson och Lotta Amnebjer Nordqvist. Vi bestämde oss för att göra något tillsammans där vi kunde känna att vi gör skillnad.

Senaste inläggen

Följ oss på Facebook

Missa inga nyheter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Vill du avregistrera dig från vårt nyhetsbrev?

Observera att det kan ta några timmar innan avregistreringen är genomförd!