Hållbara gig

Marianne Olsson

Webinar "Hållbara Gig" med Marianne olsson

Välkomna till ett matnyttigt webbinarium med gigexperten Marianne Olsson från Konsultboken.se 
 
Denna gång har vi bjudit in experten Marianne Olsson som kommer att dela kunskap och erfarenheter om att vara konsult/giggare.

tisdag 10 nov kl 11:45

Marianne inleder med några spaningar samt beskriver hur man jobbar hållbart på den nya jobbmarknaden vi numera kallar gig-ekonomin.
 
  • Hur långt är ett gig-år och hur ska man planera sitt jobbliv?
  • Hur hanteras olika dilemman som konsult eller giggare?

Vi avslutar med frågor från er i publiken (ni är varmt välkomna att både skicka in frågor i förväg alternativt skriva live i chatten).  

Om Marianne olsson

Marianne är gigexpert och författare, förläggare och rådgivare i det egna bolaget Konsultboken, som hon grundade för snart 20 år sedan.

Idag består Mariannes bolag av flera olika verksamheter såsom rådgivning, konsultverksamhet och kunskapsdelning genom utgivning av experters fackböcker.

Sedan Mariannes första bok Framgångsrik Konsult har det blivit ett 10-tal titlar såsom Konsultboken, Gig-ekonomi för företag och den nya serien Great Gigs på engelska om den svenska jobbmarkanden för giggare och konsulter.

Förutom författarskapet är Marianne en managementkonsult som brinner för kommunikation och att arrangera möten. Du kan se henne både som föreläsare om gig-ekonomi och konsultrollen samt som moderator åt sina kunder i ämnen som rör digitalisering, strategi och ledarskap.

Boka Marianne

Vill du boka Marianne för uppdrag eller som talare? Hör då av dig till oss på Gigs for her!

 

Om oss

Vi som har grundat Gigs for her är Madelene Lettman Persson och Lotta Amnebjer Nordqvist. Vi bestämde oss för att göra något tillsammans där vi kunde känna att vi gör skillnad.

Senaste inläggen

Följ oss på Facebook

Missa inga nyheter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Vill du avregistrera dig från vårt nyhetsbrev?

Observera att det kan ta några timmar innan avregistreringen är genomförd!