Ge dina medarbetare inspiration!

Behöver dina medarbetare lite extra inspiration?

Jobbar dina medarbetare hemma för det mesta nu? Eller har du kanske varit tvungen att permittera personal? Eller känner du bara helt enkelt att du vill ge din personal lite extra inspiration oavsett i dessa tuffa tider. 

Vi hjälper dig med webinars. Och! – Vi sköter allt! 

Vi ser att du får ett färdigt webinar. Du får en länk som du kan lägga på ditt intranät eller skicka ut till dina medarbetare. Och medarbetarna kan börja titta!

Webinar med Paulina modlitba

Inspireras av Paulina i hennes webinar ”Hur innovation övervinner kriser”.

✨Paulina Modlitba ✨är föreläsare, moderator och konsult inom affärsutveckling och har länge arbetat med att driva på innovation, förändring och digitaliseringen i olika form. Paulina driver sedan 6,5 år tillbaka egen konsultverksamhet inom digital affärsutveckling och strategi och har bland annat haft SVT, Sveriges Radio, Bonnier AB, IDG, Nobel Media, Vinnova, KTH och Tillväxtverket bland sina kunder. Paulina har även varit programredaktör för flertalet större konferenser såsom Webbdagarna, Women in Tech och Tidskriftsdagarna och är dessutom en van moderator med förkärlek för allt som berör digitalisering och affärsutveckling med kunden i fokus. Paulina har också undervisat och suttit i en programstyrelse på Hyper Island samt suttit i styrelsen för kommunikationsbyrån FamiljenPangea, RICE SICS. 2015 blev Paulina handplockad till Digitaliseringskommissionens expertråd där hon givit råd i aktuella digitaliseringsfrågor.

Vill du veta mer?

Vi har flera färdiga webinars för dig och din personal, men vi kan också sätta ihop nytt anpassat material för dig och ditt företag om du önskar något specifikt innehåll.

Hör av dig till oss för att bolla vidare  kring ditt upplägg och/eller få en offert!

nyfiken på våra talare?

Om oss

Vi som har grundat Gigs for her är Madelene Lettman Persson och Lotta Amnebjer Nordqvist. Vi bestämde oss för att göra något tillsammans där vi kunde känna att vi gör skillnad.

Senaste inläggen

Följ oss på Facebook

Missa inga nyheter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Vill du avregistrera dig från vårt nyhetsbrev?

Observera att det kan ta några timmar innan avregistreringen är genomförd!