Bli en piggare giggare

Peggy & Cecilia

Behöver du en nystart?

Är du kanske precis som vi sugen på en boost och ny inspiration så här efter en lång och härlig sommar?

Peggy Björkenheim och Cecilia Karlsson har satt ihop ett mycket förmånligt erbjudande för Gigs for hers följare.

Strax före semestern fick vi på Gigs for her prova på Peggy och Cecilias spännande och givande program för småföretagare. Processen satte verkligen igång våra tankar och vi blev stärkta, fick hjälp att ta beslut och samt titta på vår verksamhet med pigga ögon.

tre tillfällen i september

Vid tre tillfällen kommer du tillsammans med andra att få chansen att bli mer klarsynt och få perspektiv på din tillvaro. Du kommer få mer energi och fokus och du kommer bli mer medveten om beteenden som inte gynnar dig och få verktyg att byta ut dem mot nya som istället stärker dig.

Modul 1

Här tittar ni på ditt företagande / dig som konsult och vad du vill uppnå. Du stärks med övningar som ger dig energi.

Modul 2

Här inspireras du att fatta beslut om ditt nästa steg. Vad är viktigast för dig just nu? Vad blir vinsten/kostnaden beroende på vilket beslut du tar?

Modul 3

Fokus på hur du hållbart tar dig framåt både nu och längre fram. Vad behöver du mer av och vad behöver du släppa taget om?

Vi träffas som sagt vid tre tillfälle mellan klockan 16:00 och 17:30 på Södermalm och datumen är:

  • 7 september
  • 14 september
  • 21 september

Erbjudande - 1.695 kr

Peggy och Cecilia erbjuder våra giggare och även dig som följer oss ett riktigt fin-fint pris.

Ordinarie pris är 3.190 kr ex moms, medan du nu via oss får priset 1.695 kr ex moms.

→ Anmäl dig genom att skicka ett mail till people@gigsforher.se

Har du frågor, är du välkommen att höra av dig till Peggy direkt på peggy@bjorkenheim.se eller kika in på deras hemisda här.

Peggy Björkenheim

Peggy Björkenheim, finlandssvenska med bakgrund som civilekonom. Flyttade till Stockholm för 8 år sedan, vidareutbildade sig till affärscoach och förändringsledare. och valde att fokusera på människan i sitt företagande.

”Att stärka människor och hjälpa dem ta reda på vad som är viktigast för just dem, och hur de kan ta sig dit på ett hållbart sätt, det är mitt fokus. Jag älskar att lyfta och hjälpa andra och nu lägger vi fokus på människan i sitt företagande”.

Cecilia Karlsson

Cecilia Karlsson, civilekonom med lång erfarenhet som controller / konsult som vidareutbildade sig till coach och är numera egenföretagare.

Driver verksamheten tillsammans med Peggy, där de tagit fram ett koncept som täcker det de själva saknat som egna företgare.

Om oss

Vi som har grundat Gigs for her är Madelene Lettman Persson och Lotta Amnebjer Nordqvist. Vi bestämde oss för att göra något tillsammans där vi kunde känna att vi gör skillnad.

Senaste inläggen

Följ oss på Facebook

Missa inga nyheter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Vill du avregistrera dig från vårt nyhetsbrev?

Observera att det kan ta några timmar innan avregistreringen är genomförd!