”Att vara kvinna efter 40” – Webinar 12 juni

AnnaLena Eriksson
AnnaLena Eriksson

"Att vara kvinna efter 40 - möjligheter och utmaningar på arbetsplatsen"

Med AnnaLENA Eriksson

Gigs for her Online i samarbete med She Meets presenterar webinaret ”Att vara kvinna efter 40 – möjligheter och utmaningar på arbetsplatsen” med AnnaLena Eriksson.

AnnaLena inspirerar, engagerar och skapar förståelse kring kvinnor över 40’s möjligheter och utmaningar i framtidens moderna arbetsklimat. Det är få som pratar utmaningarna som kvinnan över 40 utsätts för – samtidigt som du ska göra karriär, kanske har barn och utsätter dig för som mest stress så hamnar du också ofta i vad som kallas förklimakteriet. Och visste du att din längtan efter förändring och kreativitet i den här åldern är också ofta biologiskt kopplad. Framför allt – visste du att klimakteriebesvär ibland till och med förväxlas med psykisk ohälsa och behandlas då med antidepressiva.

Hur kan du själv förbereda dig och ta hand om dig bättre för att vara den du vill vara på din arbetsplats. Och vad har arbetsgivaren för ansvar gentemot dig och det du går igenom. Borde behandling och åtgärder kring klimakteriet vara en del av friskvårdsfokus på ett företag?

Om Annalena

AnnaLena Eriksson
är en uppskattad föreläsare och författare till boken ”Jag känner inte igen henne”. AnnaLena brinner för att lyfta samtalet om kvinnor och klimakteriet. Hon har pratat kvinnohälsa på Nyhetsmorgon, i flera olika radioprogram, tidningar och magasin.

Idag arbetar AnnaLena med FN:s globala hållbarhetsmål nr 5, jämställdhet, och näringslivets utmaningar med hållbara kvinnor på hållbara arbetsplatser. Frågan vi kan ställa oss är hur man bygger morgondagens hållbara organisationer, där allas kompetens tas till vara.

Om oss

Vi som har grundat Gigs for her är Madelene Lettman Persson och Lotta Amnebjer Nordqvist. Vi bestämde oss för att göra något tillsammans där vi kunde känna att vi gör skillnad.

Senaste inläggen

Följ oss på Facebook

Missa inga nyheter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Vill du avregistrera dig från vårt nyhetsbrev?

Observera att det kan ta några timmar innan avregistreringen är genomförd!