Event Gigs for her family

Happy Women smiling

Event Gigs for her family

Välkommen till en morgon fylld av inspiration med fokus på kommunikation. Den 10e december bjuder vi på Gigs for her tillsammans med She Meets in till en Inspirationsmorgon.

Ni möter de fantastiska inspiratörerna Antoni Lacinai och Alexandra Kambler.

Antoni Lacinai – Föreläsare inom ämnet kommunikation på arbetsplatsen, medarbetarengagemang och kund service. Missförstå mig fel! Antoni föreläser om hur vi kommunicerar på topp i möten med andra människor, för att leda, sälja och att samarbeta. Vad du tänker, säger och gör kommer att påvera ditt och andras humör. Detta påverkar er motivation och arbetsglädje vilket i sin tur påverkar ert resultat. – Vad du säger är viktigt. Hur du säger det, är minst lika viktigt. Hur du lyssnar kan vara helt avgörande.

Alexandra Kambler – Världsmedborgare, yogalärare, inspiratör, beteendevetare, stark, morsa och modig. Alexandra föreläser om Integritet. Integritet ett maffigt ord. Vad består det av? Hur känns det? Varför är det viktigt? Alexandra ger sitt perspektiv och sin filosofi kring integritet, vad det innebar för henne att etablera sin egen och varför det blev ett mission att ge andra tillgång till sin integritet. Då får en berättelse, och tre starka ingredienser för integritet.

PROGRAM

Vi startar morgonen med en frukost kl 7:30 och klockan 8.00 drar våra härliga inspiratörer igång. Vi avslutar kl 9:30.

BONUS! För dig som är morgonpigg och verkligen vill sätta intentionen för din dag, så är du välkommen 7:20 för en kort morgonmeditation med Alexandra.

Obs! På att vi har begränsat antal platser så först till kvarn…

LOKAL

https://hotelcstockholm.se/Vi ses på Hotel C Stockholm som ligger på Vasaplan 4.

Om oss

Vi som har grundat Gigs for her är Madelene Lettman Persson och Lotta Amnebjer Nordqvist. Vi bestämde oss för att göra något tillsammans där vi kunde känna att vi gör skillnad.

Senaste inläggen

Följ oss på Facebook

Missa inga nyheter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Vill du avregistrera dig från vårt nyhetsbrev?

Observera att det kan ta några timmar innan avregistreringen är genomförd!