Agile Sneak Peek

Linda Holmqvist

Gigs for her Online - Webinar 16 april - kl 11:45

Välkommen till Gigs for her Onlines webinar med Linda Holmkvist.

"Agile Sneak Peek"

Vill du bli mer agil i din jobbvardag?

Att jobba agilt kommer ursprungligen från IT-världen, men detta förhållningssätt kan appliceras på i princip alla branscher och områden. Enligt oss är det ett väldigt sunt och inkluderande sätt att arbeta på. Vill du få ett smakprov på vad agilt är, hur det kan hjälpa dig och ditt företag samt några tips om hur du kan bli mer agil redan idag?

Missa då inte detta webinar med Linda Holmkvist från Agile X.

Om linda Holmkvist

Linda Holmkvist hos Gigs for her Online

Världen snurrar allt fortare och vi behöver smartare och flexiblare sätt att ta oss framåt på, för att vara relevanta för våra kunder och samtidigt vara intressanta och attraktiva arbetsgivare. Anledningen till att Linda startade Agile X är att hon vill dela med sig av det agila förhållningssättet till fler företag, speciellt utanför IT-branschen. Och framförallt se till att alla börjar i rätt ände och har en stabil grund att stå på.

Linda började själv jobba agilt officiellt för 10 år sedan och har många års erfarenhet från IT inom bl a reseindustrin, utbildningsbranschen och e-commerce. I hela sitt arbetsliv har hon också haft stor användning av alla lärdomar från sitt idrottande, då det finns många paralleller mellan sport och det agila förhållningssättet. 

Om oss

Vi som har grundat Gigs for her är Madelene Lettman Persson och Lotta Amnebjer Nordqvist. Vi bestämde oss för att göra något tillsammans där vi kunde känna att vi gör skillnad.

Senaste inläggen

Följ oss på Facebook

Missa inga nyheter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Vill du avregistrera dig från vårt nyhetsbrev?

Observera att det kan ta några timmar innan avregistreringen är genomförd!