480 miljarder skäl till jämställdhet

Camilla wagner med "480 miljarder skäl till jämställdhet

Välkommen till Gigs for her Onlines webinar med Camilla Wagner, tisdag den 20 oktober kl 11:45.
 
Ingen vaknar på morgonen och tänker ”Hur ska jag exkludera och diskriminera idag?” Ändå reproduceras gamla normer om och om igen, och drömmen om ett jämställt och meritokratiskt samhälle ter sig lika overklig som den heliga graalen. 

Missa inte detta lunchwebinar då Camilla Wagner föreläser om hur jämställdhet är den nya oljan och nyckeln till säkrad tillväxt för företag såväl som för samhället i stort.


Och litet obs! Har du inte tillfälle just då, kan du anmäla dig ändå – efter livesändningen får nämligen du som är anmäld tillgång till en reprislänk.

camilla wagner

Camilla är idag VD för jämställdhetsbyrån Klara K som jobbar med strategisk rådgivning och opinionsbildning. Camilla är också styrelseordförande i Fredrika Bremer-förbundet.

Värt att veta är att Camilla även är en prisbelönad ekonomijournalist, krönikör och debattör. Hon är en flitigt anlitad moderator och föreläsare med en bakgrund som redaktör på Veckans Affärer.

Klara K

Är du nyfiken på Klara K?

Klara K är inte bara en jämställdhetsbyrå för strategisk rådgivning och opinionsbildning utan driver även ett nätverk för kvinnor i ledande befattningar.

Klara K verkar för att främja kvinnors karriärer och vill bidra till ett hållbart arbetsliv på lika villkor. Vi skapar mötesplatser för erfarenhetsutbyte och inspiration, föreläser, utbildar och debatterar.

Klara K vill vara en tydlig och trovärdig opinionsbildare som bidrar till att förändra attityder och strukturer som idag står i vägen för ett jämställt arbetsliv och arbetar för att förändra attityder och strukturer som idag står i vägen för ett jämställt arbetsliv.

Klara K drivs av jämställdhetsstrategerna Camilla Wagner och Petra Nedfors.

 

Petra Nedfors och Camilla Wagner som tillsammans driver Klara K.

Om oss

Vi som har grundat Gigs for her är Madelene Lettman Persson och Lotta Amnebjer Nordqvist. Vi bestämde oss för att göra något tillsammans där vi kunde känna att vi gör skillnad.

Senaste inläggen

Följ oss på Facebook

Missa inga nyheter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Vill du avregistrera dig från vårt nyhetsbrev?

Observera att det kan ta några timmar innan avregistreringen är genomförd!