HYR GIG:ARE / KONSULTER

Gigs for her

Vi på Gigs for her vill bidra till att fler företag blir en modern arbetsgivare. Att ha fokus på jämställdhet, mångfald, inkludering och hållbara medarbetare är en otroligt viktig del på den resan.

Därför hyr vi ut konsulter som kan hjälpa dig med den förändringsresan. Vi som driver Gigs for her har mångårig erfarenhet av att hitta rätt person för professionella uppdrag.

Genom vårt starka och lojala nätverk kan vi erbjuda konsulter och kandidater med expertis och bredd som kommer att hjälpa er att nå era uppsatta mål!

Och vi vet ju alla att en organisation i balans skapar dynamik, personal som mår bra och som skapar ett bättre resultat.

VÅRA OMRÅDEN

Våra konsulter och kandidater har erfarenheter från många olika branscher och roller. Vi har som grund valt att fokusera på de områden som kan hjälpa dig på din resa att bli en modernare arbetsgivare.

Jämställdhet & inkludering
Förändringsledare
HR, People & Culture
Marknad-Kommunikation

VARFÖR GIGS FOR HER?

Vi hjälper er att nå balans inom er organisation då det gäller könsfördelning och mångfald genom att kunna presentera kvinnliga toppkandidater som vi verkligen tror på.

Vi kan i dag driva Gigs for her tack vare en mångårig erfarenhet av professionell rekrytering och kvinnligt professionellt nätverkande. Vi har även själva arbetat som konsulter och haft roller inom ledarskap och kommunikation vilket gör att vi har detaljerad insikt i förutsättningar och önskningar hos kandidater såväl som företag. Vi hjälper dig med att hitta rätt kandidat oavsett om det gäller till ett gig eller till en rekrytering för en fast anställning.

Vi ser det som en självklarhet att vara en enkel och professionell samarbetspartner till dig och din organisation. Vi som har grundat Gigs for her har också en bakgrund inom service- och tjänstesektorn och därför är får du som organisation bästa möjliga service i processen med att presentera rätt kandidat för er. 

Vi ser fram emot att få presentera grymma kandidater för dig som kommer bidra till din organisations resultat och under resans gång kommer både du och våra kandidater ha kul!

VÅRA KANDIDATER

Våra gig:are har erfarenhet från många olika branscher och tjänster. Vi sätter högt värde i att lära känna våra gig:are på djupet – allt för att de ska kunna leverera så bra som möjligt hos er som organisation.

Vi lägger också stor vikt vid att se till att våra gig:are har en hållbar karriär, så att de verkligen trivs i de specifika uppdragen så väl som i den övergripande rollen som gig:are. Det gör vi bland annat genom att vi följer våra kandidater i deras uppdrag och ger dem den support de behöver för att kunna leverera på topp. Hos oss erbjuds man som kandidat alltid en personlig kontakt, kontinuerlig inspiration och vidareutveckling om man så önskar.

SAMARBETE

Har du ett konkret uppdrag som du vill att vi ska titta på, eller vill du diskutera ett eventuellt samarbete, hör av dig till oss redan i dag!

Du hittar våra kontaktuppgifter här.