NYFIKEN PÅ PAULINA?

Paulina Modlitba – har en bakgrund inom teknik och har länge arbetat med att driva på innovation, förändring och digitaliseringen i olika form och sammanhang. Hon har varit verksam inom hela det digitala ekosystemet, allt från affärsutveckling och framtidsbevakning på Bonnier R&D till digital produktutveckling och marknadsföring på startups som Stardoll och Toca Boca. 

 

Paulina driver sedan 6,5 år tillbaka egen konsultverksamhet inom digital affärsutveckling och strategi och har bland annat haft SVT, Sveriges Radio, Bonnier AB, IDG, Nobel Media, Vinnova, KTH och Tillväxtverket bland sina kunder. Paulina har även varit programredaktör för flertalet större konferenser såsom Webbdagarna, Women in Tech och Tidskriftsdagarna och formade Teklafestivalen tillsammans med Robyn och KTH. Paulina är dessutom en van moderator med förkärlek för allt som berör digitalisering och affärsutveckling med kunden i fokus. 

 

Paulina Söderlund har en master i Media, Arts and Sciences från MIT Media Lab i Cambridge, USA där hon forskade kring robot-människa-interaktion, och en civilingenjörsexamen i Medieteknik från KTH där hon blev utsedd till Årets Alumn 2018. Paulina har också undervisat och suttit i en programstyrelse på Hyper Island samt suttit i styrelsen för kommunikationsbyrån FamiljenPangea, RICE SICS, Gatherfestivalen och Orten.io. 2015 blev Paulina handplockad till Digitaliseringskommissionens expertråd där hon givit råd i aktuella digitaliseringsfrågor på uppdrag av dåvarande IT-minister Peter Eriksson.

   

boka paulina

Boka en föreläsning med Johanna Lundin på teman kring jämställdhet, mångfald, inkludering, normer och härskarteknik.

Vill du avregistrera dig från vårt nyhetsbrev?

Observera att det kan ta några timmar innan avregistreringen är genomförd!