NYFIKEN PÅ Mia?

Mia är Sveriges första Ekonomi-PT. Alltför många ser ekonomin som styrande när ekonomin egentligen borde stödja det liv du vill leva! När Mia tittar på en människas personliga ekonomi ser hon oftast direkt vad som behöver ändras. Små ändringar som skulle kunna leda till stora resultat. Onödiga avgifter, onödiga utgifter, saker du inte ens visste om att du gjorde eller hade.

Mia tar det längre. Hon menar att dålig kontroll över ekonomin leder till utbrändhet. Till dåliga relationer. Till ohälsa. Till ojämställdhet. Hon kopplar på ett tydligt sätt ihop god kontroll över ekonomin med välmående. ”Det handlar inte om hur mycket du har, det handlar om vad du gör med det du har”.

Genom Mias inspirerande och tydliga process hon arbetar efter som ekonomi-PT, får man en helt annan inställning till sin personliga ekonomi. Oavsett om man är anställd eller egenföretagare. Genom att anlita Mia som inspiratör på lunchföredrag eller frukostföreläsning, kommer du som arbetsgivare eller konsultmäklarföretag gå i bräschen för det samhälle vi vill skapa för våra medarbetare. Starka, trygga, självsäkra individer som har råd att välja jobb, jobba efter sin talang och vara kvar i relationer. 

Eller varför inte gå längre med att erbjuda ett helt program för ekonomiskt starkare individer? Mia erbjuder både workshops och individuell coachning i ekonomisk planering vilket kan röra inkomster & utgifter, pension, skulder, försäkringar och juridik. 

Mia är helt oberoende och säljer inga finansiella produkter. Hennes arbete syftar istället till att få ekonomin att stödja det liv du vill leva genom att planera och hantera din ekonomi på rätt sätt för just din situation. 

 

Mia Ingelström är civilekonomen som gjorde ett aktivt val när hon lämnade ekorrhjulet för att resa jorden runt med sin familj i ett år. Därefter sa hon upp sig och startade sitt företag Financial Fitness som med enkla och handfasta verktyg hjälper företagare och privatpersoner att nå sina drömmar genom att ta kontroll över sin ekonomi. Hon är experten på privatekonomi som med enkla och handfasta verktyg inspirerar dig att ta första steget mot ekonomisk kontroll redan idag.

 

Boka Mia Ingelström som talare om du eller din verksamhet vill

  • Förstå hur ekonomisk kontroll kan bygga starka, trygga och självsäkra individer. Många som stressas eller känner oro för sin ekonomi gör det ofta helt i onödan. Man låter ekonomin påverka sina val på helt fel grunder. Tex i vilka gig man tar eller inte tar, hur man tar ut lön etc.

  • Få förståelse för den guldgruva din egen ekonomi kan utgöra om du hanterar den på rätt sätt.

  • gå i bräschen för att skapa en arbetsplats där inte bara kost och fysisk träning tas upp när det gäller friskvård. Att skapa hållbara medarbetare hänger mycket ihop med känslan att kunna styra och forma sitt liv – och där är pengarna en enormt viktig pusselbit!

sagt om Mia

boka mia

Boka en föreläsning med Mia på teman kring jämställdhet, mångfald, inkludering, normer och härskarteknik.

Vill du avregistrera dig från vårt nyhetsbrev?

Observera att det kan ta några timmar innan avregistreringen är genomförd!