NYFIKEN PÅ JOHANNA?

Johanna Lundin är prisbelönt jämställdhetsexpert med över tio års erfarenhet av att leda utvecklingsarbete inom privat och offentlig sektor.

Johanna har skapat Sveriges första mångfaldsdiplomering och verkat som som genusexpert i flertalet regionalfonds- och ESF projekt med ansvar att kvalitetssäkra de horisontella principerna om jämställdhet, tillgänglighet och ickediskriminering.

Johanna arbetar processinriktat och interaktivt för att skapa jämställda och inkluderande organisationer och har processlett jämställdhetsintegrering på flertalet myndigheter och gjort kartläggningar av jämställt ledarskap på kommuner.

Johanna Lundin är en etablerad talare som med sin personliga stil får människor att lyssna, skratta och känna igen sig. Hon jobbar interaktivt och skapar dialog med gruppen och är en fena på att hitta gruppens akilleshäl, men också dess styrka. Under sina många år som föreläsare och utbildare har Johanna mött många grupper inom olika branscher och har en god känsla för att skapa tillit och dialog där alla kan utvecklas tillsammans.

Boka en föreläsning med Johanna Lundin på teman kring jämställdhet, mångfald, inkludering, normer och härskarteknik.

Genom att anlita oss når företagen sina jämställdhetsmål och skapar trivsamma, hållbara arbetsplatser – samtidigt som du som kvinnlig giggare får möjlighet till drömuppdrag som kan vara svåra att hitta på egen hand. För oss är det också viktigt att skapa en trygg bas där du som giggare kan landa både under och mellan uppdrag samt erbjuda ett nätverk, pepp och utvecklingsmöjligheter.    

FÖRELÄSNINGAR:

  • Jämställdhet – från mål till verklighet!
  • Härskartekniker, motstrategier och bekräftartekniker
  • Inkluderande kommunikation och normkritik
  • Gender Diversity Management
  • Inkluderande ledarskap – att leda för mångfald och inkludering

sagt om johanna

boka johanna

Boka en föreläsning med Johanna Lundin på teman kring jämställdhet, mångfald, inkludering, normer och härskarteknik.

Vill du avregistrera dig från vårt nyhetsbrev?

Observera att det kan ta några timmar innan avregistreringen är genomförd!