NYFIKEN PÅ Fanny?

Fanny driver den populära podden Fannys förebilder. I podden träffar Fanny sina förebilder där de diskuterar viktiga ämnen, med fokus på kvinnor i arbetslivet och kvinnligt företagande. Fanny själv har en bakgrund som säljare inom IT-branschen och hon är mycket kompetent inom sitt område.

Fanny bestämde sig för att starta podden Fannys Förebilder då hon en dag fick nog på ett kundmöte på jobbet. Hon berättar på sin hemsida om att hon hade drivit hela processen till mötet med en potentiell kund. Fanny har med sin kollega som stöd för den tekniska processen i mötet, men Fanny bär själv huvudansvaret för affären. Mötet går bra till en början men efter ett tag märker Fanny att mannen, den potentiella kunden, riktar endast sina frågor till Fanny’s manliga kollega och tittar knappt på Fanny längre.

Denna händelse skapade en stor frustration hos Fanny och men samtidigt kunde hon inte undvika att känna nyfikenhet och undra om andra kvinnor har utsatts för samma sak. Fanny ville ta reda på hur andra kvinnor hanterade att bli behandlade på ett annat sätt än männen. Därför startade Fanny sin podd som lyfter relevanta frågor ur många perspektiv, men framför allt ett jämställdhetsperspektiv.

Idag har Fanny Widman intervjuat ett stort antal kvinnor, allt ifrån entreprenörer till Ebba Busch Thor, Amelia Adamo, Hélène Barnekow, Anna Kindberg Batra, Gudrun Schyman och många fler. Alla kvinnor hon intervjuar vittnar om samma känsla som Fanny själv känt, och sedan hon startade podden är det även många lyssnare som hört av sig till henne och vittnar om samma sak. Därför har hon nu utvidgat sin plattform till att vara ute och föreläsa om vad hon lärt sig genom de intervjuer hon gjort.

Boka Fanny Widman som talare om du eller din verksamhet vill

  • få en tydligare bild av skillnaden på hur vi bedömer män och kvinnor i ledande roller.
  • förstå hur olika händelser i livet påverkar karriären på olika sätt för män och kvinnor.
  • lära dig känna igen olika situationer som uppstår, hur vi kan tackla dem men också förekomma dem.

sagt om fanny

boka fanny

Boka Fanny Widman som talare till er verksamhet

Vill du avregistrera dig från vårt nyhetsbrev?

Observera att det kan ta några timmar innan avregistreringen är genomförd!