NYFIKEN PÅ camilla?

Camilla Wagner, prisbelönad ekonomijournalist och debattör, är en flitigt anlitad moderator och föreläsare. Hon har sin bakgrund som redaktör på Veckans Affärer och är idag konsult, krönikör samt vd för Klara K.

Som moderator uppskattas Camilla för sin förmåga att konkretisera komplexa frågor och göra dem begripliga för publiken. Hennes breda kompetens har lett till ett stort spann av uppdrag. Hon har lett samtal om alltifrån makroekonomiska rapporter till forskningen på hjärtinfarkter. Dock brinner hon särskilt för värdegrundsfrågor som jämställdhet, mångfald och inkludering, där hon skapat sig ett namn som en av landets främsta experter och föreläsare.

Ingen vaknar på morgonen och tänker ”Hur ska jag exkludera och diskriminera idag?” Ändå reproduceras gamla normer om och om igen, och drömmen om ett jämställt och meritokratiskt samhälle ter sig lika overklig som den heliga graalen. Men det finns vägar att gå och belöningen är enorm. Jämställdhet är nyckeln till hållbar utveckling för individer, organisationer och för samhället i stort.

Många års samlad erfarenhet varvas med aktuell fakta och en stor portion inspiration i Camillas föreläsningar, som alltid skräddarsys utifrån förkunskaper, önskemål och behov.

 

sagt om camilla

boka camilla

Boka en föreläsning med Johanna Lundin på teman kring jämställdhet, mångfald, inkludering, normer och härskarteknik.

Vill du avregistrera dig från vårt nyhetsbrev?

Observera att det kan ta några timmar innan avregistreringen är genomförd!