Var är männen?

Alex Warris

Gigs for her Online - Webinar 19 mars - kl 11:45

Välkommen till Gigs for her Onlines webinar med Alex Warris.

"Var är männen?"

Det är ju frågan vi alltid landar i. Mångfald och inkludering (D&I), ett ämne som handlar om oss alla, drivs nästan exklusivt av kvinnor. Trots att forskning, erfarenhet och rent intuitivt tänk tydligt indikerar detta affärsområdes vikt förblir män ovilliga att engagera sig. Detta sker inte bara till organisation & samhälles förtret, utan även till deras eget. – Så varför?

Alex Warris, som idag driver ett manligt ledarskapsprogram i D&I, planerar att svara på frågan. I en dragning om världsbilder och mänskliga tillkortakommanden erbjuds konkreta tips i hur du kan utmana & luckra upp mäns motstånd i frågan – för både din och deras skull. Vi ses där.

Om Alex Warris

Alex Warris är civilingenjör i Industriell Ekonomi men har hela sin karriär arbetat med mångfaldsfrågor. Idag sitter han i styrelsen för Män För Jämställdhet STHLM och driver ett manligt ledarskapsprogram i D&I under namnet Ex Cognita – latin för ”ur det kända”.

Han har gästat Internetdagarna, Fannys Förebilder och snart Podd Mogna av Ulrika Sedell & Reuben Sallmander, och spenderar majoriteten av sin tid i arbete med Diversity Charter: ett nav där svenska storbolag samlas för att diskutera mångfaldsfrågor.

Alex Warris

Män som bidrar till jämställdhet inom svenskt näringsliv

Alex Warris har även varit med i vår intervjuserie ”Män som bidrar till jämställdhet inom svenskt näringsliv.

Är du nyfiken på den intervjun, så hittar du den här.

Om oss

Vi som har grundat Gigs for her är Madelene Lettman Persson och Lotta Amnebjer Nordqvist. Vi bestämde oss för att göra något tillsammans där vi kunde känna att vi gör skillnad.

Senaste inläggen

Följ oss på Facebook

Missa inga nyheter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Vill du avregistrera dig från vårt nyhetsbrev?

Observera att det kan ta några timmar innan avregistreringen är genomförd!