NYFIKEN PÅ Susanna?

Bokas som konferencier, moderator, föreläsare eller speakerröst.

Susanna kan med lång erfarenhet av att från en scen förmedla en känsla, ett budskap, en ny strategi, nya mål och/eller annan förändring hjälpa dig som kund hela vägen från förberedelse till genomförande. Hon uppskattas för sin naturliga och äkta scennärvaro som skapar rätt stämning hos publiken, kunden, medarbetarna eller gästerna och önskad reaktion, handling eller känsla skapas. Susanna är en glädjespridare med massor av energi men bemästrar även den mer allvarliga tonen. Genom autentisk trygghet på scen kan stolthet ingjutas, glädje & energi skapas, förändring ske, stundens allvar förmedlas eller ett förlösande garv uppstå, och allt detta bidrar hon till!

Efter tjugo år som chef och ledare vid Sveriges Television är nu Susanna Balsvik egenföretagare. Utifrån den gedigna erfarenheten av ledarskap och processledning stöttas du som kund av henne till att ta fram tydligt syfte och mål, upplägg och manus, och process mot ett framgångsrikt möte eller event. Till denna erfarenhet lägger Susanna över tjugo år som sångerska i olika konstellationer, körer, kvartetter och solouppdrag.

Susanna har genom åren varit konferencier på allt ifrån stora events till mindre företagsuppdrag, både i Sverige och utomlands. Hon är en vad moderator av både fysiska och digitala event. Med en kombination av ledarskap, processledning, en tydlig varm röst och sång har hon en förmåga att fånga en publik, sätta rätt stämning i rummet oavsett om den är önskad som lättsam och humoristisk eller allvarlig och seriös.

Tidigare uppdragsgivare beskriver henne som en scenpersonlighet med energi och fokus, en som alltid levererar sitt budskap med pondus och en självklarhet som gör att man lyssnar och känner sig trygg och i goda händer vare sig publiken är stor eller liten. Beskrivningar som naturlig på scen, driven, inlyssnande, proffsig och väl förberedd förekommer också.

Förslag på föreläsningar med Susanna Balsvik:

ATT LEDA I VARDAGEN – och i tuffa tider!

Jag brinner för att stötta personer i att göra sig hörda. Att se till att ens budskap når fram och att få till stånd bra möten och bra processer. Det här gäller ju alla men kanske extra mycket dig som ledare. Utifrån mina erfarenheter vill jag nu dela med mig av viktiga grundläggande faktorer i ledarskapet till att jag lyckats som ledare till vardags, varje dag. Grunder att ha med sig i vardagen som ledare, alltid, men extra viktigt att ha med sig i dessa tuffa tider. Det handlar mycket om att bygga mellanmänskliga, hållbara, relationer.

ATT INTA EN SCEN – och göra sig hörd!

Att göra sig hörd och förstådd inför en publik eller deltagare i ett möte är viktigt när du ska sälja in dig själv, din idé, strategi eller ditt projekt. Hur du förbereder dig, hur du går och står och din inställning till dig själv är avgörande. Jag delar tips och trix för att uppnå framgång!

ATT VÅGA TA STEGET – och komma framåt i det okända!

Efter att ha varit tryggt anställd som chef i tjugo år tog jag steget ut i det okända och startade eget. Mina förberedelser, upptäckter, misstag och mitt agerande i den här resan delar jag med mig av i förhoppningen att det kan vara inspirerande, peppande och lärorikt att höra!

boka susanna

Boka en föreläsning med Susanna Balsvik på teman kring att våga ta steget, göra sig hörd och leda i vardagen.

Vill du avregistrera dig från vårt nyhetsbrev?

Observera att det kan ta några timmar innan avregistreringen är genomförd!