OM GIGS FOR HER

WE BELIEVE IN HER!

Vi som har grundat Gigs for her är Madelene Lettman Persson och Lotta Amnebjer Nordqvist. Vi bestämde oss för att göra något tillsammans där vi kunde känna att vi gör skillnad. Där våra kompetenser och erfarenhet kommer till sin rätt och där vi också ger andra kvinnor möjlighet att få det jobbliv och den karriär de själva vill ha.

Vårt mål med Gigs for her är att hjälpa kvinnor att möta den rörliga arbetsmarknad och gig-ekonomin som framtiden innebär. Vi tror stenhårt på att fler kvinnor skulle vilja gigga i stället för det traditionella sättet att jobba i anställningsform, men att många kanske är lite ängsliga kring vad det kan innebära att vara egen företagare och framför allt att sälja sin konsulttid själv. Där kommer vi in. Vi vill inte vara den traditionella konsultfirman utan vi vill skapa något större för våra gig:are, en familj! Hos oss får man en det stöd man behöver för att kunna leverera i sina uppdrag, man får kollegor och olika förmåner.

Vi vill också vara med och bidra till ett mer jämställt näringsliv genom att kunna hjälpa företag att få till organisationer, ledningsgrupper och team som speglar hur könsfördelningen ser ut i vårt samhälle.

”Win–win” för både företag och gig:are! 

 

GIGS FOR YOU!

Vi letar alltid efter skarpa, ambitiösa och kunniga kvinnor till vårt nätverk av gig:are. Stämmer du in på den beskrivningen – kom och gigga med oss! Registrera dig genom att skicka in en spontanansökan!

MADELENE LETTMAN PERSSON

Jag vill peppa andra kvinnor att våga göra en förändring för att få möjlighet att vara mer barfota i livet. För mig personligen betyder det att äga sin egen tid och samtidig ha en tillhörighet i ett större sammanhang så man vågar ta klivet. Jag vill också göra skillnad och påverka arbetsmarknaden till att bli mer jämställd.

Bakgrund inom HR främst inom co-working, mötesindustrin samt hotell- och restaurang. Brinner för att få människor att växa och nå framgång i sitt allra bästa jag.

Mamma till två härliga tjejer och bor på Värmdö. Älskar att rida, resa och thaiboxas. Special skill att få vardagen att bli viktigt och rolig.

Connecta gärna med mig på Linkedin här>>>

LOTTA AMNEBJER NORDQVIST

Jag brinner för att utveckla människor och organisationer. Under mina år inom rekrytering och som ledare har jag upplevt så många gånger att kvinnor inte tar den plats de förtjänar. Så att få bidra till att kvinnor får större möjlighet att ta plats och ge dem möjlighet att få makt över sin egen tid och karriär känns fantastiskt.

Bakgrund inom rekrytering, marknad och kommunikation. Många år inom servicebranschen och varit egenföretagare sedan 2011.

Mamma till två underbara killar. Älskar att resa, laga mat och att gå powerwalks med en bra podd i öronen. Gillar att kasta mig in i nya saker och älskar förändring.

Connecta gärna med mig på Linkedin här>>>

Pressbilder

Lotta Amnebjer Nordqvist

Vill du avregistrera dig från vårt nyhetsbrev?

Observera att det kan ta några timmar innan avregistreringen är genomförd!