Vi hjälper kvinnor att möta framtidens
arbetsmarknad utmaningar möjligheter

WE BELIEVE IN WOMEN!

Vi på Gigs for her vill hjälpa dig som kvinna att möta framtidens gigekonomi och den växande rörliga arbetsmarknaden. Vi är en gig-byrå som har specialiserat oss på kvinnlig kompetens för att vi vill skapa plats för alla de otroligt proffsiga kvinnor vi möter – samtidigt som vi hjälper företag att nå en bättre jämställdhet och mångfald i sina organisationer.

Genom att anlita oss når företagen sina jämställdhetsmål och skapar trivsamma, hållbara arbetsplatser – samtidigt som du som kvinnlig giggare får möjlighet till drömuppdrag som kan vara svåra att hitta på egen hand. För oss är det också viktigt att skapa en trygg bas där du som giggare kan landa både under och mellan uppdrag samt erbjuda ett nätverk, pepp och utvecklingsmöjligheter.    

VÅRA GIGS

Vi förmedlar gigs inom flera områden och branscher. Våra huvudområden är: ekonomi och administration, marknad och kommunikation, ledarskap och projektledning samt HR, personal och lön.

Vi är dock inte låsta till dessa områden utan nyfiken på dig oavsett bakgrund. Vi tror också på att utmana både individer och organisationer med att låta en gig:are prova på en ny bransch. Ibland är det erfarenheten från en annan bransch som gör att du blir framgångsrik i ett nytt uppdrag.

 
Marknad-Kommunikation
IT-tech (1)
Ledarskap-Projektledning
HR-Personal-Lön
Ekonomi-Administration

GIGS FOR YOU!

Vi letar alltid efter skarpa, ambitiösa och kunniga kvinnor till vårt nätverk av gig:are. Stämmer du in på den beskrivningen – kom och gigga med oss! Registrera dig genom att skicka in en spontanansökan!

VARFÖR VÄLJA GIGS FOR HER?

Vi vill att fler kvinnor ska få möjligheten att styra över sitt liv och sin tid. Som giggare bestämmer du själv när det passar att tacka ja eller nej till ett uppdrag hos oss. Förhoppningsvis kan vi få fler kvinnor att våga ta första steget mot en sådan drömtillvaro – eller hjälpa erfarna konsulter att fortsätta bygga en stimulerande och hållbar karriär. Vi vill ge dig de allra bästa förutsättningarna på flera områden, och inte minst se till att du får rätt betalt för din kompetens.

Vi brinner för att utveckla människor och organisationer. Vi brinner för att utveckla människor och organisationer. Det är så otroligt kul att matcha rätt person med rätt uppdrag – och att sedan följa hur dessa personer utvecklas och har roligt på jobbet.

Vi tror också på att individer vill tillhöra ett sammanhang, känna gemenskap och ha en bas där du kan landa och få stöd. Självklart vill du som giggare också ha roligt tillsammans med andra kvinnor på peppande events och det ser vi till att styra upp.

So… see you at the party! 

JOIN THE FAMILY!

När du gig:ar hos oss blir du en del av Gigs for her-familjen. Det vill säga: Vi gör allt vi kan för att du ska få den support du behöver och för att du ska trivas under dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och ha riktigt kul som giggare och uppleva att din karriär känns hållbar och trygg.

Genom att ”tillhöra familjen” får du det sociala sammanhang du saknat, och du får tillgång till vår personliga bollplanksförmåga. Utöver det tillkommer även våra bästa tips och erbjudanden om sådant som rör vidareutveckling karriärsinspiration

Är du egenföretagare?

FÖR EGENFÖRETAGARE

Är du egenföretagare i dag och saknar ett sammanhang? Eller funderar du kanske på att bli egenföretagare, men skulle vilja hitta ditt egna community där du kan känna dig hemma. Kom och häng med oss!

  • Som medlem i vår familj håller vi utkik efter spännande uppdrag åt dig och försöker att se till att du matchas mot ditt drömuppdrag. 
  • Vi säljer in dig mot kund samt sköter avtal och administration gentemot kunden. Du har alltid en personlig kontakt hos oss.
  • Vi supporterar dig i dina uppdrag och jobbar hårt för att du ska känna dig trygg i ditt giggande och för att du ska må bra och ha roligt.
  • Du blir inbjuden till våra inspirationsträffar och sociala aktiviteter tillsammans med övriga medlemmar i Gigs for her-familjen.
  • Du får ta del av förmånliga erbjudande när det gäller vidareutveckling och inspiration.
  • Bäst av allt, det kostar dig inget att tillhöra vår familj och du väljer själv när du vill tacka ja till ett uppdrag.

Vill du avregistrera dig från vårt nyhetsbrev?

Observera att det kan ta några timmar innan avregistreringen är genomförd!