COACHING

BEHÖVER DU FÖRÄNDRING?

Skaver livet, jobbet eller vet du kanske inte ens vad det är som skaver? Känner du att det behöver hända något nytt? Saknar du modet och självförtroendet att själv ta action för förändring?

Du är inte ensam! Ibland är det svårt att sätta igång med en förändring själv. 

Med hjälp av vår hus-coach Anna Pierre (mer om Anna längre ner) så kan du få hjälp att sätta ord på ditt skav, att sätta upp en plan för att nå dit du vill eller för att göra den där förändringen som du längtar efter.

SORTERA TANKARNA-PAKETET

”Gaaah – jag vet inte var jag ska börja”. Är du i ett förvirrat läge och behöver lite hjälp med att få ordning och reda på tankarna.

Träffa vår Coach under en timme och sortera dina tankar. 

1 timmes prova-på-coaching

kr 1.250
 •  

MOD-PAKETET - VÅGA FÖRÄNDRA

”Jag vill bli modigare”. 

Du vet att det är dags för förändring i ditt liv och du behöver verktyg för att komma igång. Verktyg som förstärker ditt drömläge och varför du vill dit, stärker ditt självförtroende och ger dig mod att agera.

4 coachingtillfällen

kr 4.000
 •  

HÅLLBARHETS-PAKETET

”Hur vill jag ha det?” – Du är på gång redan, har börjat göra en del förändringar och känner dig modig men det skaver fortfarande lite ändå.

Du vill jobba mer med vad som är viktigt i ditt liv, hur du prioriterar din tid och ge dig själv mer kärlek och omhändertagande och undvika stora svackor. Vi jobbar med verktyg som gör dig mer medveten om dina behov, tittar på när det passar dig att gasa och när återhämtning är på sin plats. Vi ser över vad du behöver bygga upp runt omkring dig för att din tillvaro ska vara hållbar?

4 coachingtilfällen

kr 4.500
 •  
Populär

AGERA-PAKETET

”Jag är redo”.

För dig som vet vad du vill och är redo att ta konkreta steg.

Här jobbar vi med att sätta upp en personlig agenda och steg för steg för att börja förverkliga din dröm.

Vi tar fram verktyg som hjälper dig att överkomma dina hinder, rädslor, farhågor och eventuella uppskjutarbeteenden.

Här är det action med hjälp av motivation, stöttning och peppning.

6 coachingtillfällen

kr 5.900
 •  

NU KÖR JAG! - 3 STEGS-RAKET

”Jag är redo att satsa på mig själv och min framtid”.

Här kör vi hela resan från A till Ö, från skav till klarhet, genom rädslor till mod. Vi börjar med kartläggning av ditt nuläge, vart du vill och vad som är annorlunda när du når ditt mål = vinsterna med din satsning.

Vi fortsätter sedan med konkretisering av vad du har och vad du behöver göra och du får ett personlig ”tränare” som stöttar dig, utmanar dig och hela tiden för dig framåt.

VAD VILL JAG HA?
 • Hur vill jag leva mitt liv?
 • Hur vill jag att mitt arbetsliv ska se ut?
VAD BEHÖVER JAG FÖR ATT KOMMA DIT?
 • Mina resurser
 • Möjligheter
 • Delmål och actionsteps
 • Handling
MOTIVATION OCH STÖD ATT TA NÄSTA STEG
 • Stöttning
 • Sortering
 • Handling
 • Fokus

10 coachingtillfällen

kr 8.500
 •  

VÅR GIGS FOR HER- COACH ANNA PIERRE

Vi välkomnar Anna Pierre till Gigs for her-teamet. Anna är utbildad och certifierad coach via ICF (International Coach Federation). Anna har även en kandidatexamen i psykologi och är personalvetare samt har 10 års erfarenhet från ledarroll. Anna har stor erfarenhet av att utveckla team, leda projekt och att engagera och motivera medarbetare. 

Anna jobbar utifrån ICFs  kärnkompetenser och etiska riktlinjer för professionell coaching. Annas passion ligger i hur hjärta och hjärna, kropp och sinne hänger ihop och hur vi genom större självkännedom kan påverka våra liv i den riktning vi vill.

Anna jobbar med samtalscoachning och organisationsutveckling. Hon föreläser och håller workshops som syftar till att få verktyg för att kunna leda sig själv, att vara sin egen coach.

Självklart har du möjlighet att få ”känna på” Anna lite innan du bestämmer dig för om du vill boka något av ovanstående paket.

Kontakta Anna på anna@gigsforher.se så att ni kan boka in ett 15 minuters ”känna på”-samtal, gratis naturligtvis.

Vill du avregistrera dig från vårt nyhetsbrev?

Observera att det kan ta några timmar innan avregistreringen är genomförd!