NYFIKEN PÅ alexandra?

Alexandra har en bakgrund som beteendevetare med en magisterexamen i psykologi. Hon har jobbat som livsstils-coach och samtalsledare men släppte Landstinget 2010 för att föreläsa och undervisa om personlig utveckling, integritet, rörelsemedvetenhet och yoga.

Alexandra har bl a samarbetat med Västmanlands teater under några år, undervisat hos David JP Phillips – en av Sveriges skickligaste talare och varit radiopratare på Sveriges Radio.

Under senare år har Alexandra utvecklat non-verbal communication och empowerment for women. Alexandra inspirerar med styrka, humor och djup insikt.

 

FÖRELÄSNINGAR:

 • ANATOMY OF INTEGRITY
  Integritet är fundamentet för personlig utveckling och självledarskap. Vad består det av? Vad betyder det att höra hemma och att passa in? Och vilken roll spelar Integritet för kommunikation med sig själv och andra? Funkar utmärkt att kombinera med kursen Anatomy of Integrity. Den här kursen knyter ihop psykologi, rörelse och modern beteendevetenskap på ett lättsamt och praktiskt sätt. Ni får lära känna er själva i relation till sammanhangen i vardagen och skapa förutsättningarna för ökad självkänsla och integritet. 

  NON-VERBAL COMMUNICATION – EMPATISK KOMMUNIKATION
  Här får ni inblick i hur kroppen lyssnar, vad den kunskapen betyder för ledarskap och ni får tips för hur ni kan öva att lyssna empatisk. Denna föreläsning kombineras till fördel även med workshopen Non-Verbal Communication (nedan).

  Management
 • Inkluderande ledarskap – att leda för mångfald och inkludering

workshops:

 • NON-VERBAL COMMUNICATION
  Non-verbal teambuilding är en spännande workshop som bjuder in till lek och reflektion. Den bygger på fysiska övningar inspirerade från yoga, samarbete, mindfulness och reflektion. Här lyfter vi dolda mönster till ytan och övar på empatiskt ledarskap. 

sagt om alexandra

boka alexandra

Boka en föreläsning med alexandra Lundin på teman kring jämställdhet, mångfald, inkludering, normer och härskarteknik.

Vill du avregistrera dig från vårt nyhetsbrev?

Observera att det kan ta några timmar innan avregistreringen är genomförd!